Dodajesz do grzybowej ziemniaki? Zapomnij! Siostra Anastazja proponuje inny dodatek

0
194

Co zrobić z grzybami? Opcji jest kilka, ale jedną z najczęściej wybieranych jest zupa grzybowa. Rozgrzewająca, sycąca i przede wszystkim smaczna. Jak ją zrobić? Najczęściej decydujemy się na przygotowanie tej z przepisu naszych babć, czyli taką z ziemniakami i podaną z łyżką kwaśnej śmietany. Jeśli macie ochotę na nieco inne smaki, warto spróbować dodatku, który do zupy grzybowej poleca siostra Anastazja. Grzyby w połączeniu z kaszą gryczaną smakują wyjątkowo.

Artykuł pochodzi z serwisu interia.pl.

Bezpośredni link do całego artykułu:
https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-dodajesz-do-grzybowej-ziemniaki-zapomnij-siostra-anastazja-p,nId,6333199