Morele: Dlaczego warto po nie sięgać?

0
350

Morele są słodkie i już z tego powodu mają szerokie grono fanów. Jednak smak to tylko początek ich atutów. Sezon grillowy w pełni, a ty boisz się, że znów odezwie się twoja nadkwasota? Morele nie sprawią, że będziesz mógł jeść mięso bez ograniczeń, ale pomogą uporać się z dyskomfortem trawiennym. Spożywane regularnie sprzyjają normalizacji ciśnienia tętniczego krwi. Dlaczego jeszcze warto zrobić dla nich miejsce w menu? Podpowiadamy.

Artykuł pochodzi z serwisu interia.pl.

Bezpośredni link do całego artykułu:
https://kobieta.interia.pl/kuchnia/news-morele-dlaczego-warto-po-nie-siegac,nId,6153933

Sprawdź także:  Spodziewaj się ich już w połowie kwietnia. Dla 8 mln emerytów to doskonałe wieści